Loading...
OM 2017-09-19T21:15:18+00:00

OM ROLF & ROBERT BYGG AB

Kontakta oss

Fakta om RR Bygg

Rolf Austad och Robert Hansson startade Rolf & Robert Bygg – eller RR Bygg Ab som företaget också benämns – 2004, efter att ha varit arbetskollegor under ett tiotal år på ett annat byggföretag. Till en början låg kontoret i Torslanda men förra året beslutade man sig för att byta utgångspunkt till Sävedalen där man idag har både lager och kontor. Verksamheten sysselsätter 19 anställda, varav Rolfs två söner, liksom Rolfs bror, arbetar som snickare, och Roberts dotter sköter administrationen. Tillsammans representerar man ett mycket starkt byggkoncept.

– Vi utför i princip allt inom bygg, såsom renoveringar, om- och tillbyggnation samt nybyggnation.

Mångårig kunskap
Genom åren har Rolf & Robert Bygg AB arbetat med en mängd olika projekt. Hantverket står i fokus bland företagets medarbetare som besitter mångårig kunskap inom en mängd olika arbetsområden. Förutom snickare förfogar man till exempel över betongarbetare, murare, kakelsättare, rörinstallatörer, elektriker, plåtslagare och städare, vilket gör att man, utöver traditionella bygginsatser, även kan åta sig exempelvis badrumsrenoveringar, grundarbete, markarbete, stenläggning, målning, kakel- och klinkersättning samt installation och renovering av kök.

– Vi jobbar mestadels mot företag, men även mot privatpersoner i hela västra Sverige. Härutöver har vi ett ramavtal med ett antal kommunala bolag, såsom Gryning Vård. RR Bygg är diplomerat enligt Povel med anknytning till Sveriges Byggindustrier.
– Povel är en miljö- och kvalitetscertifiering och härutöver är RR Bygg dessutom våtrumscertifierade enligt Byggkeramikrådet. Allmänt jobbar vi naturligtvis helt efter svenska byggnormer.

Varierande uppdrag
Rolf & Robert Bygg AB jobbar också för fastighetsbolag som Förbo och Förvaltnings AB Västerstaden, för vilka man utför lägenhetsrenoveringar samt renoveringar av kök och badrum. Nyligen inleddes ett omfattande projekt för Jan Håkanssons Byggplanering gällande en nybyggnation där Rolf & Robert Bygg har totalentreprenaden. Det rör sig om en 2 200 kvadratmeter stor yta nedanför gamla Pedagogen i Mölndal där en tre våningar hög kontorsbyggnad ska stå klar 2019.

RR Bygg utför lägenhetsanpassningar för Göteborgs Universitet , liksom Närhälsan i Hisings Backa som man bistår med såväl små som stora arbetsinsatser. – Just nu utför vi också en totalrenovering i tre etapper av Swedbanks lokaler i Trollhättan, vilken ska vara klar i januari. Vi har även inlett byggandet av fyra villor i Hovås som kommer att stå färdiga i april.
– Vi har lång erfarenhet av alla typer av uppdrag och hyser ett stort förtroende för vår självgående personal.

Våra många referenser kan intyga att du får ett fackmannamässigt utfört arbete med RR Bygg.

– Vår ambition är att sysselsätta mellan 25 och 30 anställda, och med tanke på den ökande efterfrågan talar mycket för att vi kommer att nå dit inom en inte alltför avlägsen framtid.!

RR Bygg är ett professionellt hantverksföretag med mångåriga erfarenheter från alla typer av bygguppdrag – från enkla reparationer till totalentreprenader. Vi arbetar helt efter Svenska byggnormer och har Svenska försäkringar för de anställda och för att du skall känna dig trygg när det gäller arbetets kvalitet.

Bland våra hantverkare finns alla de specialister du behöver; snickare, betongarbetare, murare, kakelsättare, rörinstallatörer, elektriker, plåtslagare och städare. Alla med ett mål framför sig – att göra ett så bra arbete som möjligt för att du som kund skall bli nöjd.

RR Bygg är registrerat för moms och F-skatt vilket gör att du kan utnyttja det statliga ROT- och ENERGI-bidragen maximalt när det gäller om- och tillbyggnader, energiförbättringar och till och med städning!

RR Bygg Sävedalen

KONTAKTA OSS

RR Bygg är ett företag med fokus på kunden, är flexibla och har korta inställelsetider.
RR Bygg utför uppdrag både åt privata hem och offentliga miljöer.

Rolf Austad
Rolf AustadProjektledare
Linn Hansson
Linn HanssonEkonomi
Robert Hansson
Robert HanssonProjektledare

REFERENSER

Genom åren har vi haft förtroendet att genomföra en rad byggprojekt i såväl privata
hem som offentliga miljöer. Nedan ser du ett litet urval av våra referenser.
.

VISA ALLA VÅRA REFERENSER